Om avtaleinngåelse

Alle avtaler gir deg muligheten til å delta på gruppetimene i regi

av I godt DRIV og nøkkelkorttilgang til treningssenteret hver dag

fra kl. 06.00-24.00. Ungdomsmedlemskap gi mulighet for trening mellom kl 06.00-20.00. 

Bli medlem elektronisk via nettsiden vår.

Manuell  avtaleinngåelse er også mulig; ungdomsmedlemskap, halvår- og årsmedelskap kan kun inngås i treningssenteret (evt. kontakt oss via tlf/mail).

 

Ved avtaleinngåelse med avtalegiro betaler du ett oppstartsgebyr og depositum for nøkkelkortet. Du betaler for resterende innværende måned og måneden etter. Dette gjelder både ordinært månedsmedlemskap for 399 kr og månedsmedlemskap uten binding. 


Etter du har bekreftet å ha lest medlemsbetingelsene, og tykket deg videre er du allerede blitt medlem i vårt system, og du tas videre til sikker elektronisk signering av avtalegiroen. Signeringen gjøres med BankID med bankbrikke eller bank på mobil. Har alt gått som det skal har du allerede mottatt en automatisk epost med ditt brukernavn og passord til brukerportalen. Du mottar også en oppstartsfaktura på SMS og mail, som har 10 dagers forfall. Videre betaling av ditt medlemskap hos oss vil trekkes automatisk fra din konto rundt den 15 hver måned.

Du kan nå begynne å trene hos oss. Nøkkelkort og medlemskort kan hentes på treningssenteret i bemannet åpningstid, hvis ikke annet er avtalt. Avtalen vi fortsette å løpe etter bindingstiden, og du kan trene så mye du ønsker, hver dag mellom kl 06.00-24.00, frem til du selv sier opp avtalen.

Hvis du kun ønsker å betale for en måned (599kr + oppstartsgebyr/ nøkkelkort) må du inngå avtalen manuelt på treningssenteret i åpningstiden).

Ved ungdomsmedlemskap u/18 år, må foreldre/foresatte føres inn i vårt system som ungdommens sponsor og er den som inngår automatisk Avtalegiro trekk. Foreldre/foresatte må dermed signere et skjema før at ungdommen kan begynne å trene hos oss. 

Bemannet åpningstid vil variere litt fra uke til uke, og være kontinuerlig oppdatert på våre nettsider, facebook og som oppslag i flerbrukshallen.

Avtalegiro,

hva og hvorfor?

 

AvtaleGiro sørger for at din faktura blir betalt sikkert, til riktig konto, med riktig KID-nr og beløp, samt til riktig tid.

Når AvtaleGiro er aktivert behøver du ikke gå inn å betale faktura hver måned. Det vil automatisk opprettes et forfall i din nettbank 10-13 dager før det blir trukket. Du kan velge å ha SMS-varsel fra AvtaleGiro, som gir deg beskjed når de automatiske betalingene gjennomføres.

Du kan selvfølgelig ha medlemskap UTEN AvtaleGiro, men da påløper fakturagebyr à 45,- per faktura som utsendes.

Vårt AvtaleGiro-trekk sendes ut til alle våre medlemmer med trekk den 20 hver måned.

Alle sparer tid og penger ved å bruke AvtaleGiro.

Les mer på www.avtalegiro.no.

 

Normal tid for aktivering av medlemskap er innen 24 timer. Dersom vi opplever stor pågang kan dette variere.

Vi har reserveløsninger for deg som nettopp har meldt deg inn, men ikke kommer deg inn på senteret. Ta kontakt med oss på mail eller tlf.