LITT OM OSS

 

I godt DRIV AS eies av oss, Agnete Samuelsen og Krister Nygård Skutvik. Agnete er født og oppvokst i Ballangen, og Krister fant hun som student i Tromsø. Han er halvt fra Eivindvik i Gulen kommune og halvt fra Skutvika i Malangen. 

 

Vi flyttet til Ballangen i 2013, men hadde oss en 10 månders tur innom Hamarøy før vi igjen kom tilbake hit, og bor nå sammen med Viljar på 2 år på Arnes. I disse åren vi har vært her, har savnet etter et treningssenter og en arena for å møte våre sambygdinger vært stort. Og nå er vi endelig i gang med det vi mener er det vakreste treningslokalet i hele regionen vår.

 

Daglig leder, Agnete, er utdannet fysioterapeut og har blant annet jobbet som bedriftsfysioterapeut hos Stamina Helse. Hun jobber også deltid for Ballangen kommune som fysioterapeut i frisklivssentralen, hvor hun hjelper mennesker i gang med livsstilsendringer. 

 

Krister er fortiden å finne som styrmann på en av fergene her i området. Han elsker å trene, da spesielt styrke. Han har flere år med erfaring, og vet at det finnes ingen snarveier til en sterk kropp. Her er det bare en selv som setter grenser for egen utvikling.

 

Med Agnetes kompetanse og Kristers ihuga iver håper vi å kunne tilby et konsept som ivareta Ballangsværingen, og gjør at alle som trener her føler seg trygge i treningssentret og ha det gøy når en trener. 

Vi håper at alle som trener hos oss trives her, og har en åpen dialog med oss, slik at vi kan utvikle treningsenteret videre.