Fitness

PT-PAKKE

Ordinær

1time - 500 kr

5 klipp - 2100 kr

10 klipp - 4000 kr

Student/honnør

1time - 450 kr

5 klipp - 1800 kr

10 klipp - 3500 kr

DUO

1time - 350 kr

5 klipp - 1500 kr

10 klipp - 2900 kr

Løfter vekter

PT-PAKKEN

Trening er ferskvare og det tar tid å effektivisere gode treningsrutiner i hverdagen. PT-pakken vår er et  tilbud til deg som ønsker å få til gode, trygge og effektive treningsvaner.

PT-pakkene inneholder alt fra 1-10 timer med oppfølging av treningsveileder. En time varer 55 minutter. Første timen setter vi opp program til deg ut i fra dine mål og ønsker med treningen. Der i fra følger vi deg så lenge du ønsker. Vårt mål er at du skal føle deg trygg og sikker i din treningshverdag og kunne fortsette treningen på egenhånd resten av livet.

 

Gjennom PT-pakken vil du lære mye om styrke -og kondisjonstrening i praksis. Lær mer om hvordan du på en effektiv måte bygger opp treningsøkter og hvordan du enkelt kan måle fremgang. Det vil bli terpet teknikk og utførelse av alle de vanligste øvelsene ...Og hvis du ønsker pusher vi deg litt ekstra.

PT - DUO

Har du en venn eller familie som du trener sammen med?

Da kan PT-DUO være en morsom måte å få unna treningsøkta på.

Å være to sammen om trening gjør dørstokkmila kortere, og dere kan pushe hverandre på trening. Med PT-DUO får dere personlig tilpasset treningsprogram som dere kan følge sammen, og til en super billig pris!

 

PT - PAKKEN I PRAKSIS

Vi tar utgangspunkt i nåværende status og tilpasser programmet ut i fra dine ønsker og behov. For eksempel kan vi grovt dele inn i tre ulike perioder, som strekker seg over en 12 ukers periode, men du står fritt til å velge intensitet på PT-timene dine.

 

Eksempel: 

PERIODE 1: OPPFØLGING X 2 PER UKE

Med bakgrunn i tidligere treningserfaring, skader, nåværende helse, behov og målsetning lager vi et tilpasset treningsprogram. Formålet i denne perioden er å gjøre deg trygg med styrketrening, skape treningsglede og mestringsfølelse. Din PT vil følge deg opp tett, minimum 2 ganger i  uka.

PERIODE 2: OPPFØLGING X 1 PER UKE

Nå har du kommet deg godt inn i treningsrutinene og føler deg komfortabel med øvelsene og har riktig teknikk. Målet i denne perioden er derfor at du skal bli mer selvstendig, men fortsatt ha en viss trygghet med jevnlig oppfølging. Vi progredierer med nye øvelser og tyngre belastning.

PERIODE 3: OPPFØLGING X 1 PER MÅNED

Nå begynner du å få teken på å trene på egenhånd. Du er trygg og selvstendig treningen. Du vil kanskje spisse treningen enda mer inn mot spesifikke mål. Din personlige trener følger deg opp månedlig og hjelper til med å opprettholde gode treningsvaner og riktig progresjon.

Kjøp av PT-pakkene forutsetter medlemskap hos I GODT DRIV – treningssentret i Ballangen.

TRENINGSVEILEDERNE

Agnete

  • Grey LinkedIn Icon

Agnete er utdannet fysioterapeut, og har jobbet spesifikt med livsstilsendringer i kommunale frisklivssentraler. Hun kan med sin erfaring og kompetanse stødig lede deg trygt gjennom treningsøktene.

"Bevegelse er medisin for kropp og sinn.  kroppens smorning, og 

Monica

  • Grey LinkedIn Icon

Monica jobber som instruktør for I godt driv. Til daglig er hun lærer på ungdomsskolen i Ballangen. Hun har både utdanning og lang erfaring innen trening og livsstilsending. 

Krister

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.